Fijne Kerstdagen !

Tussen al het sporten door heb je ook rust nodig.

De periode rondom kerst vinden veel mensen de gezelligste tijd van het jaar. Veel lichtjes op straat, leuke kerstmarkten, kaarsjes in huis, lekker eten, gezelligheid met familie en vrienden. Het toppunt is dan eerste kerstdag zelf. Het is behoorlijk vanzelfsprekend dat op die dag onze 24-uurs economie zo veel mogelijk stil ligt. Je spambox krijgt nauwelijks post en zelfs oorlogvoering wordt op deze dag gestaakt.

Want op de één of andere manier is er een heilig respect voor de kerstboodschap van vrede. Dan wil je vooral rust en verbinding voelen, en dat er even niets hoeft en niets moet. Ook sporten hoeft even niet. Je spieren varen er wel bij om van tijd tot tijd een weekje rust te hebben.

Geniet van de feestdagen! De tijd dat anderen weer aan je gaan trekken komt snel genoeg. Januari is een prima tijd om met (nieuwe) plannen en acties aan de slag te gaan. Laten het dan wel haalbare plannen en acties zijn. Mocht je tegen die tijd ondersteuning nodig hebben als het gaat om bewegen en vitaliteit? Weet me te vinden: Sport voor 50-plus.