BEGINNEN MET SPORTEN

Je wilt meer bewegen want je weet dat dat belangrijk is voor je gezondheid. Maar je ziet er tegenop omdat je niet goed weet hoe je moet beginnen. Of je hebt wel een beeld wat je leuk vindt om (weer) te doen, maar je komt er niet toe. Je voelt je te moe, je hebt te veel stress, je denkt dat je het niet meer kunt. Ik help je te ontdekken welke vorm van sporten en bewegen bij jou past. Dat maakt het een stuk makkelijk om vol te houden. Ik help je ook om de basisconditie en kracht op te bouwen zodat je jouw sport met vertrouwen kunt oppakken. Of het nu hardlopen, mountainbiken, lange afstandswandelen of surfen is. Ik help je om de doelen te bereiken die we samen hebben vastgesteld. Op een manier die jij kunt volhouden.

GEÏNTERESSEERD?

Je kunt kiezen voor persoonlijke begeleiding of deelname aan groepslessen.

INTENSIEF SPORTEN

Je bent sportief en beweegt regelmatig in de sportschool of lekker buiten. Maar je hebt gehoord dat krachttraining ook goed voor je is en je wilt sterker worden. Misschien heb je wel eens naar CrossFit gekeken en je afgevraagd of dat iets voor je is. Ik help je ontdekken of je dat een leuke sport vindt. Ik help je ook om de basiskracht en conditie te ontwikkelen waardoor je met zelfvertrouwen de overstap kunt maken naar de lessen van Unscared CrossFit (locatie Utrecht) of CrossFit FSF (locatie Driebergen).

GEÏNTERESSEERD?

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Een periode van 1-op-1 aandacht is vaak passend als je start met sporten en goed leren bewegen de eerste prioriteit is. Maar ook als je voor een specifiek doel traint, je week geen vast ritme heeft, of je wilt samen sporten met je partner, vriend of vriendin. Ook dan is persoonlijke begeleiding een uitkomst. We maken afspraken op momenten die passen in jouw agenda. Persoonlijke begeleiding betekent niet automatisch dat je alleen sport en beweegt als wij een contactmoment hebben. In veel gevallen kunnen we in je trainingsschema activiteiten opnemen die je zelf uitvoert. Zo krijg je een totaal trainingspakket dat je sneller bij je doel brengt.

GROEPSLESSEN

In groepstraining werk je aan jouw algemene fitheid. Zodat je in je dagelijks leven beter de dingen kunt doen die je graag doet en wilt blijven doen. Je sport in een groep van maximaal 8 personen. Meer of minder zwaar, meer of minder intensief. Er zijn basispatronen van bewegen, er is variatie op de basispatronen en er zijn allerlei combinaties van oefeningen. Dat maakt elke les anders. Sporten in een groep is leuk: je leert elkaar kennen, gaat elkaar aanmoedigen en port elkaar op om er de volgende keer weer te zijn. In elke groepsles is er aandacht voor jou door de persoonlijke aanwijzingen die jij van mij krijgt. Daarnaast maken we elke drie maanden een individuele afspraak om de voortgang en mogelijke aandachtspunten te bespreken.