VITALITEIT

Je merkt dat je geen twintig meer bent. Je werk begint je meer moeite te kosten. Je wordt een beetje moe van de volgende vernieuwing en verandering. Af en toe denk je aan je pensioen. Misschien duurt het nog tien jaar, misschien is het al dichtbij of net begonnen. In ieder geval wil je nog een paar jaar blijven werken en het liefst ook met plezier. En je wilt – nu of straks – genieten van je pensioen. Genieten van de rust, maar ook van activiteiten. Want één ding is zeker: in je stoel gaan zitten en je oud voelen is geen optie. Maar hoe wordt je of blijf je dan vitaal?

Bij vitaliteitscoaching gaat het over wat jij wilt en belangrijk vindt in jouw leven. Waar beleef jij plezier aan? Wat wil je graag realiseren? Waar kom jij je bed voor uit? Maar ook: wat maakt dat je niet start of het moeilijk volhoudt zodat je niet bereikt wat je eigenlijk wilt?
We kijken naar stressmanagement en naar een bewegings- en voedingspatroon dat past bij jou en je wens. Dat is niet voor iedereen hetzelfde. Maatwerk is belangrijk om oude gewoontes om te buigen en nieuwe gewoontes vol te houden! In onze contactmomenten zullen we praten én bewegen en krijg je huiswerkopdrachten mee.

GEÏNTERESSEERD?