WIE BEN IK?

Ik ben Arja Aarnoudse. 

In mijn leven heb ik steeds mensen, groepen en organisaties begeleid en gecoacht. Omdat niets stilstaat. Ook jij verandert voortdurend. Maar stuur je ook in de richting die jij uit wilt? Dat kan namelijk, daar geloof ik in. Het helpt om dan samen op te lopen met een begeleider. Ik ben zo’n begeleider die een stukje met jou oploopt. Voor mij dubbel plezier: ik zie jou groeien en ik ervaar dat mijn ondersteuning ertoe doet. 

In mijn rugzak zit genoeg bagage voor persoonlijke begeleiding. Opleidingen pedagogiek, organisatiekunde en psychotherapie. Maar vooral ook veel levens- en werkervaring, mensenkennis én zelfkennis. Bij zelfkennis start mijn verhaal van nu, van SilverStrength. Want ik was in de veertig en vond mezelf terug met een boodschappentas op wieltjes. Ik was in de vijftig en bezorgd over mijn toekomst; wat als mijn kracht alleen nog maar heel stilletjes achteruit gaat? Het is zo’n vanzelfsprekende reactie om iets niet meer te doen als het niet (meer) gaat. Hoezo ‘use it or lose it’, het gáát toch niet meer?

Maar de knop ging om. Ontwikkeling beïnvloeden in de richting die ik wil? Ik wil kunnen blijven doen wat ik altijd deed, en misschien nog wel meer. Maar waar de eerste 40 jaar mijn lichaam voor mij zorgde, heb ik nu voor mijn lichaam te zorgen. Mijn richting werd: fysiek sterker worden en nieuwe dingen leren. Voorzichtig ging ik dat pad op. Ik ben CrossFit gaan doen. Nieuwsgierig hoe ver ik zou kunnen komen ‘op mijn leeftijd’. Dat zinnetje heeft mijn coach me snel afgeleerd, ik mocht het niet meer zeggen. Age is just a number. Nu ben ik een aantal jaren verder, en eerlijk is eerlijk, ik heb me nog nooit zo fit gevoeld. Dat geeft een enorm gevoel van vrijheid. 

Dát is precies wat ik anderen ook gun. Daarom maak ik een combinatie van mijn coachings- en begeleidingservaring met sporten en vitaliteit. Ik wil mensen helpen ervaren hoeveel vrijheid het geeft als je weet wat je uit het leven wilt halen. En dat ook kunt omdat je goed beweegt en fit bent. Je moet er iets voor doen ja. Het gebeurt niet als je in je stoel blijft zitten. Maar je kunt altijd beginnen. Je kunt beginnen bij goed leren bewegen, bij plezier in bewegen. Daarna kun je de intensiteit omhoog brengen. En je ziet vanzelf ‘hoe ver je dan komt’.

Natuurlijk ben ik ook in het bezit van de nodige kwalificaties op het gebied van sport en vitaliteit.
Ik heb het CrossFit L2 trainerscertificaat behaald en alle modules afgerond van de opleidingen Personal Trainer en Vitaliteitscoach bij Chivo kennisinstituut vitaliteit & leefstijl

At your service.